50-jarig artiestenjubileum van BEN STENEKER.

08-10-2007 @ 17:37

Op 3 november a.s. viert de nestor van de country-muziek in ons land Ben Steneker zijn 50-jarig artiesten jubileum. Voor dit heugelijke feit hebben drie vrienden/fans van Ben een speciaal  jubileumcomité gevormd. De muzikale vormgeving van de avond is in handen van de bekende singer/songwriter Dick van Altena.
De Gala-avond zal worden gepresenteerd door zanger/radiopresentator (KRO) Ruud Hermans. Lokatie is de grote zaal van Herbergh Het Wapen van Beckum te Bekcum (bij Hengelo-Ov.).
De medewerkende artiesten behoren tot de top van de Nederlandse country-scene en hebben ieder voor zich een actieve nationale en internationale  carrière als countryartiest.
De optredens worden verzorgd door o.a. Dick van Altena & Gala Band, voor deze gelegenheid aangevuld met Joost van Es (fiddle), en Johan Jansen (steelguitar). Daarnaast zijn aanwezig Sandra Vanreys, Jaqueline v.d. Griend & Wim v.d. Vliert (van Cash on Delivery), Carmen Steneker, Ruud Hermans, Wilma & Marcel Smulders, Cor Sanne en de populaire Band Savannah.
Er is linedancegelegenheid van 18.30 uur tot 19.30 uur en na 23.00uur.
Naar aanleiding van Ben’s Jubileum verschijnt op deze avond een CD met  vier nummers,  geschreven door Dick van Altena. Heel bijzonder is de titeltrack LONESOME ROAD over het verloop van Ben’s carrière. Daarnaast bevat de CD het nummer Little Brown Eyes, opnieuw opgenomen en  opgedragen aan Anita Nijhuis
Op de jubileum-CD komen dan nog extra 2 nummers van de recentelijk verschenen succesvolle C.D./DVD Country Café: Tamara en de titel-track. Dit laatste nummer zingt Ben met dochter Carmen. De CD is op 3 november te koop bij de fanclubtafel en verschijnt op het label Rood-Hit- Blauw.
De avond begint om 18.30 uur en kaarten reserveren is aanbevolen, dit kan via tel.nr.:  053-5696878 of per e-mail: b.p.steneker@home.nl  
Ben Steneker’s Fanclub Hello Again is gevestigd: De Noor 40, 7481 RP Haaksbergen.
website: www.bensteneker.com