Hollandse nieuwe: Bouke

05-11-2007 @ 14:53

Voor de sympathieke Drentse zanger Bouke Scholten is muziek zijn lust en leven. Zijn stem klinkt als een klok en de sympathieke zanger kan bouwen op een grote schare fans. Bouke zingt goudeerlijke pop, ingetogen ballads en het Nederlandse lied. Met zijn hitsingle "Kom Maar Kom Maar", de eerste single bij CNR en de opvolger van het pakkende "Ik wil je" maakt Bouke naam. Begin februari 2007 verschijnt de titelsong van zijn album "Alles wat ik doe" op single.
A&R Manager Paul Zijlstra (onder meer bekend van zijn werk voor Guus Meeuwis en Marco Borsato) brengt Bouke in contact met producer Bas van den Heuvel (o.a. Rene Froger, Gordon & Replay en Total Touch).
De single "Kom Maar Kom Maar", voorloper van het opvolgende album, verschijnt op 12 september 2006. Gevolgd door het pakkende "Ik wil je". Eind februari 2007 verschijnt de derde single van het album, de titelsong "Alles wat ik Doe".
"Geef me de kracht" is de gloednieuwe single van Bouke! Op zondag 28 oktober is de single gepresenteerd op de fanclubdag van Bouke! De single is verkrijgbaar in de winkel of je kunt hem downloaden en is deze week Hollandse Nieuwe.


website: www.bouke.nu

(hrm/pinkrecords)