KAARTVERKOOP TRANCE ENERGY 2008 VAN START

15-11-2007 @ 11:39

De internationale dance-gemeenschap maakt zich op voor een nieuwe editie van ’s werelds grootste en meest toonaangevende trance-evenement: Trance Energy. Deze bijzondere 15e jubileumeditie vindt plaats op zaterdag 23 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. De kaartverkoop gaat zaterdag 24 november wereldwijd van start.
In de negen jaar sinds de eerste editie van 1999 (Beursgebouw in Eindhoven met onder andere Tiësto en Marco V) is Trance Energy uitgegroeid tot een prestigieus internationaal evenement, dat publiek uit de hele wereld trekt. Alle toonaangevende namen stonden in de afgelopen jaren al een keer op Trance Energy - naast Tiësto ook Ferry Corsten, Marcel Woods, Johan Gielen, Armin van Buuren, Rank1, Cosmic Gate, Judge Jules en vele anderen.
Trance Energy 2007 was in elk opzicht een groot succes, met 30.000 bezoekers in een uitverkochte Jaarbeurs, een uitgelaten sfeer in alle vier area’s en dj-sets van onder andere de Engelse superster Paul Oakenfold.
Voor 2008 heeft Trance Energy ook weer een paar mooie verrassingen in petto. De jubileumeditie biedt opnieuw muziek op vier podia: Main-, Club-, Future- en High Contrast stage. Op deze stages wordt voortgebouwd op de traditie van de afgelopen jaren met naast de grote namen ook een aantal bijzondere nieuwkomers, die de lijn voor de toekomst uitzetten – zoals dat vorig jaar gebeurde op de ‘Future’-stage.
Verwacht dit jaar in ieder geval nog meer muziek en nog meer spektakel op deze extra feestelijke 15e Trance Energy.
De kaartverkoop gaat op zaterdag 24 november van start. Tickets kosten € 38,- en zijn verkrijgbaar via TicketOnline.nl, alle Ticketbox outlets, Free Record Shop en de bekende voorverkoopadressen. Kaarten zijn ook te reserveren via telefoonnummer 0900-300 6000 (45 cpm).

Meer info vind je binnenkort op www.Trance-Energy.nl