GRAD DAMEN REIKT EERSTE ALBUM UIT AAN DIRK MEELDIJK

19-11-2007 @ 21:53

In een bomvolle Duinpan in De Zilk vond de uitreiking plaats van het debuutalbum “Ik Hou Van Het Leven!” van de Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk, die momenteel een hit scoort met de gelijknamige single. Het eerste exemplaar werd uitgereikt door niemand minder dan Grad Damen. Grad blijkt dan ook een enorme fan te zijn van Dirk Meeldijk. "Dirk Meeldijk is een ontzettende lieve man en een enorm talent. Wat hij zingt komt recht uit zijn hart" aldus een enthousiaste Grad Damen. Grad voorspelt voor Dirk dan ook een gouden toekomst. Dirk Meeldijk gaf aansluitend een fantastisch concert voor 750 aanwezige en uitzinnige fans.
Dirk Meeldijk komt uit een gezin van 9 kinderen en heeft het zingen al van kleins af aan in het bloed. Na vele talentenjachten en karaoke optredens krijgt Dirk de smaak van het zingen steeds meer te pakken.
Nadat Dirk in contact kwam met producer Ronald Moonen besloten ze een single op te nemen. Met de in eigen beheer uitgebrachte single “Ik Hou Van Het Leven” scoorde Dirk een regelrechte kroegenhit in diverse regio’s van het land en deze plaat werd grijs gedraaid op enkele regionale radio- en piratenstations.
Nu "Ik Hou Van Het Leven" een landelijke hit aan het worden is gaat heel Nederland kennis maken met Dirk Meeldijk. Onlangs sloot Dirk een platencontract met Berk Music en werd de single “Ik Hou Van Het Leven” officieel landelijk gereleased, die inmiddels genoteerd staat in de Mega Top 100. Berk Music heeft een rotsvast geloof in Dirk Meeldijk en in Dirk’s debuutalbum “Ik Hou Van Het Leven!”. Het resultaat is een schitterend en afwisselend album met gezellige meezingers en prachtige levenspop, recht uit het hart vertolkt. Kenners voorspellen dan ook een grote toekomst voor Dirk Meeldijk.
Momenteel werkt Dirk aan de opnames voor zijn eerste DVD.
(berk music)