Kees Tol co-host in NL Top 20 Jaaroverzicht

27-12-2007 @ 14:11

Komend weekend geeft Fred Siebelink in een twee uur durende radioshow een overzicht van de grootste Nederlandstalige hits van het afgelopen jaar in de NL Top 2007.
Omdat vooral Volendamse artiesten nogal van zich lieten horen, is Kees Tol uitgenodigd om als co-host aan te schuiven. Kees is één van de beste vrienden van Jan Smit, Nick & Simon en 3js. In de uitzending vertelt Kees Tol over zijn ervaringen met de Volendammers en hij komt op de proppen met de mooiste anekdotes van het voorbije jaar. Zo was er de landelijke doorbraak van Nick & Simon, de relatie van Jan Smit met Jolanthe, de stemproblemen van Jan en de nieuwste sensatie uit Volendam: 3js.
Kees vertelt verder over zijn eigen ambities in het vak.
Ondanks het Volendamse hitgeweld in de NL Top 2007 is het Jeroen van der Boom die de eerste plaats voor zijn rekening neemt met  Jij bent zo . Gerard Joling staat op zowel #2 als #3.
De NL Top 100 van 2007 wordt zondag 30 december van 12.00u-14.00u uitgezonden op Radio Rembrandt en tijdens dit weekend via tal van lokale en regionale omroepen. Meer informatie op www.nltop20.nu