WERELDBEKENDE ACT SHOWTEK IN UITVERKOCHT HEINEKEN MUSIC HALL

20-01-2008 @ 13:49

ZATERDAG 26 JANUARI 2008, X-QLUSIVE SHOWTEK
De wereldbekende act Showtek volgt artiesten als Snoopdogg, Tiesto, Maroon 5 in de voetsporen. Zaterdag 26 januari staan zij met een eigen solo concert ‘X-Qlusive Showtek’ in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam. Het evenement was in december al uitverkocht. Voor ruim 6.000 bezoekers staat een geweldig dance-spektakel te wachten.
Na een zeer succesvol 2007 stoomt de Eindhovense dance-act Showtek het komende jaar vrolijk door. Op 26 januari bekronen de broers Wouter en Sjoerd Janssen hun harde werk met een solo-event in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Tijdens ‘X-Qlusive Showtek’ staan de broers maar liefst tien uur lang centraal in wat nu al hét dance solo concert van 2008 genoemd mag worden.

Het succes
Dag en nacht werken de heren van Showtek in hun studio, zijn ze onderweg naar optredens of staan ze achter de draaitafels. Als allereerste in hun genre brachten zij het album ‘Today is Tomorrow’ uit. De internationale release tour die daarop volgde, bleek tot ver over de grenzen een groot succes te zijn. Zowel in Nederland als in het buitenland schreeuwde het publiek om meer. Zo treden de Eindhovenaren geregeld wereldwijd op en hebben zij al meerdere malen landen bezocht als Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, Estland en heel Europa. De waslijst aan bezochte landen onderstreept andermaal het grote succes van de ‘Showtek-sound’.

X-Qlusive Showtek
De voorbereidingen voor ‘X-Qlusive Showtek’ zijn momenteel in volle gang. De avond belooft een muzikale invulling te gaan krijgen die vooral vernieuwend en fris is. Daarnaast worden de heren tijdens hun solo-avond bijgestaan door enkele bevriende dj’s en live-acts. 'We live for the music' is de subtitel van deze X-Qlusive en het zal de bezoekers op alle mogelijke manieren duidelijk worden gemaakt wat de broers hiermee bedoelen.

Meer info over Showtek: www.showtek.nl