MOOI WARK PRESENTEERT NIEUW ALBUM EN GLOED NIEUWE LIVE SHOW IN EMMEN

31-01-2008 @ 10:47

Op 4 februari verschijnt het nieuwe album ‘Bok ‘M D’r Op’ van de Drentse band Mooi Wark. Het album zal een spectaculaire release kennen op vrijdag 1 februari in De Giraf te Emmen.
Bok ‘M D’r Op’ zal niet alleen op CD verkrijgbaar zijn, maar zal tevens op gelimiteerd vinyl verschijnen. Van de vinylversie zijn er slechts 1.250 geperst.
Momenteel bestormt de single ‘Schijt Aan Regels’ de vaderlandse hitlijsten, wat wederom aantoont dat de betere Nederlandstalige muziek niet alleen uit Volendam en de Randstad komt.  Op ‘Bok ‘M D’r Op’ staat niet alleen de nieuwe single ‘Schijt Aan Regels’, maar ook de twee voorafgaande succesvolle singles ‘Achter De Tent’ en uiteraard ‘In De Blote Kont’.
De CD presentatie in Emmen is tegelijkertijd ook de kick-off van de ‘Schijnheiligen Tour 2008’. Mooi Wark heeft inmiddels een hoge reputatie opgebouwd als het om live shows gaat. Op 1 februari presenteren zij naast hun album tevens de compleet nieuwe live show voor het eerst aan het grote publiek. Tijdens de live show, die bol staat van interactie tussen publiek en band, spettert de lol en grappenmakerij van het podium. Zelfs de bandleden weten van te voren niet hoe het avondje zal verlopen. Elk optreden is een verrassing voor zowel publiek als band.
De single ‘Schijt Aan Regels’ is nu te downloaden en in de winkels verkrijgbaar.
Voor meer informatie en live data kunt u ook terecht op de website van de band: www.mooiwark.com