Nieuwe Live CD/DVD van Muse "H.A.A.R.P. live at Wembley Stadium"

26-02-2008 @ 11:27

Op 14 maart komt er nieuw live materiaal uit van één van 's werelds beste rockbands Muse. De CD/DVD bevat meer dan 2 uur live materiaal.  
Na de release van het immens succesvolle album Black Holes & Revelations is de Engelse band MUSE de hele wereld over gegaan om op te treden.Twee keer deed Muse ons land aan en liet een verpletterende indruk achter op Pinkpop en de show in de Brabanthallen.
Hoogtepunt van de tour waren de concerten op 16 & 17 juni in het geheel vernieuwde Wembley Stadion in London voor 150.000 mensen.
Al deze beelden staan geregistreerd op dit prachtige audiovisuele feest der zintuigen! Met zowel oud werk als New Born, Take A Bow & Invincible en tracks van het laatste album, o.a. Knights of Cydonia, Starlight en Supermassive Black Hole.
De CD en DVD hebben een verschillende tracklist, de CD (13 tracks) is een registratie van de show op 16 juni, de DVD (18 tracks) van de show op 17 juni.
Naast de standaard editie komt er een prachtige special edition uit van HAARP – live at Wembley.
Deze speciaal editie bestaat uit een box met daarin, het album met het audio gedeelte, de DVD met het videoverslag en een 16 pagina tellend boekwerk. Plus 3 kaarten en een MUSE sticker.
Naast de live audio en live beelden extra content op de DVD in de vorm van backstage beelden, de opbouw naar het concert toe, de repetitie’s.
14 maart wordt "Feeling Good" als digitale single download beschikbaar gesteld.
Een absolute must have voor de Muse fans!
Muse "H.A.A.R.P. – live at Wembley"
Release: 14-MAR-2008     
(warner music)