Extra concert Acda en de Munnik, Van Dik Hout en de Dijk

27-02-2008 @ 17:54

Het concert op 28 juni 2008 van deze drie Amsterdamse bands op het Java Eiland in Amsterdam is zo snel uitverkocht dat A&A Concerts heeft besloten een extra concert te organiseren om aan de grote vraag te voldoen. Voor de fans zal vrijdag 27 juni dan ook de laatste kans zijn om deze bands dit jaar gezamenlijk op het podium te zien staan.  
Na de twee uitverkochte concerten in 2006 konden de drie Amsterdamse bands dit feestje niet aan hun neus voorbij laten gaan. Sinds de vorige gezamenlijke concerten op het Java Eiland is er met de bands veel gebeurd. In 2007 kwam het album 'Nachtmuziek' uit van Acda & De Munnik met daarop de hitsingle  'Dan leef ik toch nog een keer'. Van Dik Hout bracht het album 'Alles Waar Ik Nooit Aan Begon' en bewees hiermee zelfvernieuwend en veelzijdig te zijn. De Dijk speelde veel, heel veel en zijn inmiddels al meer dan 25 jaar een manier van leven.
De organisatie heeft de opstelling van het Java Eiland anders ingericht waardoor er meer ruimte is ontstaan. Het Java Eiland heeft al eerder bewezen een uitstekende concert locatie te zijn. Al eerder vonden er uitverkochte concerten plaats van o.a. Kane en Within Temptation. De prachtige locatie gelegen midden in het IJ achter het Centraal Station van Amsterdam is omgeven door water en met haar ligging uniek in
Nederland.

Java Eiland Amsterdam 27 & 28 juni 2008
Deuren open    : 17:00 uur    
Aanvang    : 19:30 uur    

De kaartverkoop voor het extra concert van 27 juni start op zaterdag 1 maart via Ticketservice 0900-3001250 (45cpm), www.ticketservice.nl, VVV kantoren, Postkantoren, GWK, Free Record Shops en de bekende voorverkoopadressen.