INTERNATIONALE PLATEN & CD BEURS IN LEIDEN ZONDAG 4 MEI

18-03-2008 @ 14:20

Op zondag 4 mei is het weer zover! Dan komen platen & CD verzamelaars uit heel Nederland weer bijelkaar op de internationale platenbeurs (de oudste van Nederland!) in Four Reasons/Antonius Zalencentrum te Leiden.
Vanaf 11.00 uur 's morgens kunnen muziekliefhebbers en verzamelaars terecht bij een flink aantal stands met een gigantisch aanbod. Grote kans dat je net die ene plaat vindt waar je al jaren naar zoekt, want op deze beurs vindt je platen en CD's die niet meer in de normale handel te vinden zijn. Voor de verzamelaars is dit de kans om hun verzameling uit te breiden en om andere fans en verzamelaars te ontmoeten.
Of je nu op zoek bent naar materiaal van Prince, Madonna, Pearl Jam of van Elvis, the Beatles of the Rolling Stones; er zit altijd wel iets voor je bij. Ook voor de liefhebbers van Nederlandstalige muziek, Metal, Funk, Punk, Blues, Soul, Disco, Country & Western is er genoeg te vinden.
Singletjes, Maxi's, LP's, CD's, CD-singles, cassettes, maar ook muziek-video's, DVD's, picture discs, limited editions en muziek boeken en bladen. Van superkoopjes tot 'Collectors Items' in alle genres, van Beat tot Rock 'n Roll, van Britpop tot House!
All met al dus een beurs met een unieke selectie platen en CD's waarin het gezellig zoeken is. Dat mag een echte muziekliefhebber niet missen!
Four Reasons/Antonius Zalencentrum is te vinden aan de Lange Mare 43 in het centrum van Leiden, en de beurs duurt van 's morgens 11.00 uur tot 's middags 16.00 uur.