Vato Gonzalez krijgt muziekdeal dankzij You Tube sensatie

18-03-2008 @ 17:11

Dat de mogelijkheden op het wereldwijde web inmiddels een onmisbare tool vormen voor elke artiest is geen nieuws, maar ontdekt worden door een muzieklabel naar aanleiding van een mega internet hype gebeurt niet elke dag!  Vato Gonzalez, underdog rebel van de house en dirty house pioneer werd onlangs van de virtuele straat geplukt, tekende een contract bij Digidance en komt nu in sneltreinvaart met zijn allereerste mix album op CD: Vato Gonzalez presents Dirty House.
Door een recht door zee manier van denken, eigen ondernemingen en evenementen (Dirty House, Eclectic Sounds, House Bastards) wist Vato Gonzalez zich op eigen kracht op te werken tot een van de meest veelbelovende DJ's die ons land rijk is. De grootste clubs van Nederland hebben inmiddels kennis gemaakt met zijn energieke verschijning en optredens waarmee hij het publiek tot het uiterste los laat gaan. Tot ver buiten Europa heeft hij de clubs gerockt: in 2007 werd zijn concept 'Eclectic Sounds' een aantal keer neergezet in Paramaribo (Suriname). In datzelfde jaar tourde Vato langs de Turkse Riviera (Kemer, Bodrum, Istanbul).
De Dirty House mixtapes gingen inmiddels als hete broodjes over de digitale toonbank: alleen al een kleine greep uit deze tapes op You Tube komt op bijna 200.000 views! Tel daar nog een onuitputtelijke fanbase op onder andere Hyves bij op en het fenomeen Vato Gonzalez was geboren. Toen Digidance lucht kreeg van deze hype werd er geen moment getwijfeld! Binnen korte tijd had Vato zijn eerste muziekdeal op zak. Ook Vato’s agenda wordt inmiddels beheert door Digidance Bookings.
Vato’s concept Dirty House (een nieuwe stroming in het immens populaire Latin- en Electrohouse genre) staat nu dan officieel in de startblokken om de wereld te veroveren! Naast het Dirty House label waar Vato jong en nieuw talent de kans geeft zich te ontplooien en de populaire gelijknamige feesten in onder andere Asta (Den Haag), Hollywood Music Hall (Rotterdam) & Club Storm (Utrecht) is het eerste Dirty House album inmiddels een feit! Een frisse wind door het huidige aanbod van house gerelateerde compilatie albums die in Vato’s eigen woorden: ‘volledig de pan uit rockt’!

Vato Gonzalez presents Dirty House! Verkrijgbaar vanaf 17 maart bij o.a. Free Record Shop, Music Store, Mediamarkt, Van Leest en Bol.com