VANVELZEN IN VOORPROGRAMMA BON JOVI VOETBALEVENT 13 juni

20-03-2008 @ 09:25

VanVelzen is bevestigd als support act voor het concert dat Bon Jovi op vrijdag 13 juni geeft in de Amsterdam ArenA. Naast de concerten van VanVelzen en Bon Jovi wordt tijdens de avond ook de EK-wedstrijd Nederland – Frankrijk live uitgezonden op een aantal grote schermen. 
De avond begint met DJ Silvan Stoet van Radio Veronica die als goede warming up de beste 80’s en 90’s hits laat horen, waarna VanVelzen een optreden geeft. Vervolgens is de voetbalwedstrijd op grote schermen te volgen. De beslissing is genomen op verzoek van Bon Jovi toen zij vernamen dat het concert samenviel met deze belangrijke EK-wedstrijd. De aanvang van het concert van Bon Jovi wordt verschoven naar 22.30 uur, het concert is om circa 00.30 uur afgelopen. Het publiek is welkom vanaf 19.00 uur maar kan ook pas na de voetbalwedstrijd komen. Meer informatie is te vinden op www.bonjovilive.nl
VanVelzen staat op dit moment in de hitlijsten met zijn nieuwe single ‘When Summer Ends’, de titelsong van de bioscoopfilm Zomerhitte die afgelopen maandag in première ging. Het is alweer de vijfde hit van de talentvolle zanger/pianist; sinds zijn debuutsingle ‘Baby get Higher’ uit 2006 is VanVelzen niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Zijn debuutalbum ‘Unwind’ stootte in maart 2007 direct door naar de nummer 1-positie. Datzelfde jaar breidde Van Velzen zijn live-reputatie uit op verschillende festivals en in een clubtour ter promotie van zijn eerste album.
De Lost Highway Tour van Bon Jovi startte vorig jaar in de Verenigde Staten en komt deze zomer naar Europa. Bon Jovi begon in de tachtiger jaren als metal band en wist al behoorlijk naam te maken met hits als ‘You Give Love a Bad Name’ and ‘Livin’ on a Prayer’, maar nadat de muziek begin 90er jaren een steeds meer richting rock verschoof, nam de populariteit van de band alleen maar toe. In 2005 kwam het album Have A Nice Day uit, dat wederom alle records brak. Het nieuwe album Lost Highway is alweer het tiende studioalbum van de band. Bon Jovi gaf vorig jaar nog een uitverkocht concert in het Goffertpark in Nijmegen.

BON JOVI LIVE @ THE AMSTERDAM ARENA
EK WEDSTRIJD NL – FR & SUPPORT ACT VANVELZEN
Vrijdag 13 juni 2008
Amsterdam ArenA

Programma
19.00 uur deuren open / Radio Veronica DJ Silvan Stoet
20.00 uur aanvang VanVelzen
20.45 uur EK-wedstrijd NL – FR
22.30 uur aanvang Bon Jovi
00.30 uur einde
Entree: € 64, € 62, € 61, € 59, € 57, € 56 (excl. servicekosten)