Update Krush Groove

01-04-2008 @ 14:57

Update Krush Groove: opnames videoclip Jaimie Fanatic & Partysquad, prijsvraag Freshcotton!
the name      : Krush Groove
the music      : ElectricEclecticRetroFresh
the style        : ’88 meets ‘08
the mood      : back to the future / funky raw nu street
the heroes     : heavyweights & talent in crossover electric music
the house heroes: Armand van Helden, Don Diablo, the Partysquad, Gregor Salto, Lucien Foort, Jamie Fanatic, Leroy Styles, host: Ruben.
the eclectic heroes: Real el Canario, Hitmeister D, the Flexican, Sidney Samson, Tony Cha Cha, the Opposites live, Extince live, Jeremaine S, Kenneth G, host: mc Sef.
the minimal electric heroes: Afrojack, Darko Esser, Warren Fellow, Ille_Bitch, Joey Daniel.
the date        : 5th of april 2008
the time        : 22.00 – 06.00
the place       : Maassilo Rotterdam
the presale damage : € 25,- ex fee – www.ticketbox.nl, Free Record Shops,
: Rotterdam - I am Fool, Funkie House & Lijfstijl
the door damage : € 30,-
the web            : www.krushgroove.nl /  www.krushgroove.hyves.nl

Zaterdag 5 april zal in de Maassilo de verleden tijd terug worden gehaald naar nu, zal deze binnenste buiten worden gekeerd en weer in een strak nieuw retrojasje worden gestopt, genaamd Krush Groove.
Zowel de muziek, sfeer, dresscode en uitstraling van Krush Groove is een mix van 1988 en 2008. Dikke sets van grote nationale en internationale artiesten zullen deze avond afgewisseld worden met speciale live performances van The Opposites en Extince.

Krush Groove videoclip
Bij het bezoeken van de Krush Groove website, hoor je het funky Krush Groove anthem van Jaimie Fanatic & the Partysquad. Vanwege de enthousiaste reacties op het nummer, hebben de boys besloten een videoclip te maken. Tijdens Krush Groove zullen hier opnames voor worden gemaakt. Zorg er dus voor dat je er stylish uitziet in je strakke pakkie en trek je beste dance & b-boy moves uit de kast!

Freshcotton prijsvraag
Het artwork van Krush Groove, ontwikkeld door Lemonfresh, is niet onopgemerkt gebleven. Freshcotton heeft besloten een serie shirts te ontwikkelen en stelt er 5 beschikbaar middels een prijsvraag via hun website!
Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag: ‘Hoeveel nummers van Armand van Helden staan er op de Krush Groove mixtape?’ De prijsvraag zal vanaf maandag 31 maart online staan. Voor meer info zie: www.freshcotton.nl

Krush Groove
Mixtape
Wil je alvast in de 'mood' komen, check www.krushgroove.nl  en download gratis de Krush Groove mixtape van The Flexican en mc Sef! Je kunt de mixtape eventueel ook afhalen bij I am Fool, Lijfstijl en Funkie House in Rotterda, zolang de voorraad strekt uiteraard!

Programma
Door een communicatiefout stond er in een eerder persbericht vermeld dat de Man zonder Schaduw zijn opwachting zou maken in de minimal/electric/techno area. In plaats daarvan zal Ille_Bitch, resident van clubavonden als R3korder, Full Spectrum en Gasten zonder Grenzen, zijn plaats innnemen.

Presale
Tickets in de voorverkoop kosten € 25,- ex fee en zijn verkrijgbaar bij www.ticketbox.nl en bij alle Free Record Shops. In Rotterdam zijn kaarten, buiten bovenstaande verkooppunten ook te koop bij:
* Funkie House, Korte Hoogstraat - www.funkiehouse.nl
* Lijfstijl, Westewagestraat - www.lfstl.nl
* I am Fool - Pannekoekstraat

Genoeg redenen dus om je strakke retro pakkie aan te trekken en de Maassilo aan te doen op zaterdag 5 april. Om heel eerlijk te zijn... onze ‘aan’ ontkom je niet aan !