Queen & Paul Rodgers op 7 oktober in ahoy rotterdam

02-04-2008 @ 21:53

Op dinsdag 7 oktober 2008 geven Queen & Paul Rodgers een gezamenlijk concert in Ahoy Rotterdam. De legendarische band en hun nieuwe frontman hebben een tour gepland in Europa naar aanleiding van hun nieuwe album dat dit najaar wordt verwacht.
Na het overlijden van frontman Freddy Mercury in 1991 was de vrees van vele fans dat dit het einde zou betekenen van Queen. Gelukkig bleek de band tegen deze enorme tegenslag bestand, mede door de komst van Paul Rodgers die de band als nieuwe frontman kwam versterken tijdens hun wereldtournee in 2005/2006.
De chemie bleek zelfs zo goed dat Rodgers afgelopen jaar samen met Roger Taylor en Brian May de studio indook voor de opnames van een nieuw album. Het resultaat, dat dit najaar wordt verwacht, is het eerste studioalbum van Queen sinds dertien jaar. Het nieuwe materiaal zal ook te horen zijn tijdens de nieuwe wereldtournee. De Rock The Cosmos 2008 Concert tour begint half september in Rusland en doet in totaal veertien landen aan.
In 2005 gaf Queen samen met Paul Rodgers nog twee uitverkochte concerten in Nederland, in Ahoy Rotterdam en in het Gelredome in Arnhem.
Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 4 april 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor het concert van Queen & Paul Rodgers te bestellen via www.livenation.nl/queen&paulrodgers.

QUEEN & PAUL RODGERS

Dinsdag 7 oktober 2008
Ahoy - Rotterdam
Entree: € 65, € 59, € 49 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur