RENE FROGER, LEE TOWERS, C. KRAAYENHOF, BERGET LEWIS SAMEN MET DRE IN CONCERT

07-04-2008 @ 18:23

ZING MEE MET DE GROOTSTE FEESTHITS EN MOOISTE HAZES KLASSIEKERS
Op maandag 26 mei 2008 in de Amsterdam ArenA. ‘Samen met Dré in Concert’: een meezingfeest als ode van muzikale collega’s en het Nederlandse publiek aan de volksheld André Hazes. Naast de liedjes van het triple-platina album ‘Samen met Dré’ een avond lang de grootste feesthits en mooiste Hazes klassiekers!
Naast de eerder aangekondigde artiesten worden nu René Froger, Lee Towers, Carel Kraayenhof en Berget Lewis aan de indrukwekkende lijst toegevoegd. Nooit eerder werden zo veel grote Nederlandse artiesten bereid gevonden mee te werken aan een muzikaal project van deze omvang, iets wat aangeeft hoe geliefd André Hazes en zijn repertoire is bij zijn collega artiesten. Met recht kunnen we nu spreken over de top van de Nederlandse showbusiness live in duet met André Hazes.
Ondanks het feit dat André Hazes ruim drie jaar geleden is overleden, leeft hij nog steeds voort in de harten van vele mensen. Zijn populariteit is doorgedrongen tot alle lagen van de bevolking. André Hazes is verheven tot ‘cult’ voor jong en oud.
Op maandag 26 mei 2008 zal de Amsterdam ArenA het toneel zijn van een uniek concert getiteld ‘SAMEN MET DRE IN CONCERT’. De huidige technieken maken het mogelijk grote Nederlandse artiesten live duetten te laten zingen met de immens populaire volkszanger. Vanaf grote videoschermen zingt André Hazes postuum duetten met vele artiesten die live in de Amsterdam ArenA op het podium zullen staan. De teksten van alle liedjes zullen tevens op de schermen geprojecteerd worden zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen. Een groot live orkest, showballet en speciale effecten zullen zorgdragen voor een gedenkwaardige avond waarop de allergrootste en gezelligste Hazes Hits de revue passeren.

DE TOP VAN DE NEDERLANDSE SHOWBUSINESS IN DUET MET DE ‘KONING VAN HET LEVENSLIED’
M.M.V. FRANS BAUER / ANDRE HAZES JR. / GERARD JOLING / MARIANNE WEBER / DANA WINNER / XANDER DE BUISONJE / KARIN BLOEMEN / WOLTER KROES / ROXEANNE HAZES / PETER BEENSE / WESLY BRONKHORST / TRIJNTJE OOSTERHUIS / LEE TOWERS / RENE FROGER / CAREL KRAAYENHOF / BERGET LEWIS

Tickets verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl en 0900 - 0088