KAARTVERKOOP DANCE VALLEY GAAT HARD

15-04-2008 @ 15:57

Dance Valley zoemt al weken lang rond in de clubs, op straat en op internet. De nieuwe terreinindelingen, het prachtige artwork maar bovenal de bijzonder goede line-up. Dance Valley’s streven om de perfecte balans te vinden tussen gevestigde namen en opkomende talenten lijkt bijzonder goed te zijn uitgepakt. Ook de bekendmaking van de twee slotacts van de Mainstage, Tiësto en Carl Cox, sloeg in als een bom en werd door een groot deel van de Nederlandse media opgepikt.
De kaartverkoop verloopt inmiddels ook boven elke verwachting. Organisator UDC rekende op een mooie start maar de Dance Valley kaarten vliegen de deur uit. Met dit tempo zal het dan ook niet lang duren voordat Dance Valley volledig uitverkocht is. 
De koorts rond Dance Valley zal vanaf nu sowieso weer wat graden stijgen. Met trots presenteert UDC namelijk de vernieuwde Dance Valley website. In een prachtige 3D omgeving wordt de sluier rond de nieuwe terrein indeling weer wat verder opgetrokken, is de volledige line-up te vinden, een hoop exclusieve tracks te beluisteren en nog veel meer. Daarnaast kun je via de Dance Valley site direct je kaarten halen.

De gloednieuwe Dance Valley website is NU online op www.dancevalley.com .

Deadmau5 zal overigens helaas niet optreden op Dance Valley 2008, ondanks het feit dat dit wel in de promotie aangekondigd stond. Deze show was al toegezegd voor een grote wijziging in Deadmau5’s live show en gepland voor hun zomer tour. Maar bij nader inzien heeft het nieuwe management van Deadmau5 besloten dit jaar festival’s niet in de planning op te nemen. Deadmau5 kijkt ernaar uit om weer snel voor zijn fans te spelen in Nederland en is blij met iedereen’s begrip voor deze belangrijke veranderingen.

Dance Valley Festival 2008 vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 juli. Voor meer informatie: www.udc.nl & www.dancevalley.com.

VOORVERKOOP INFORMATIE: €62,50
E-Tickets: www.udc.nl / www.dancevalley.com
Tickets zijn ook verkrijgbaar via Ticketservice en de gebruikelijke voorverkoop adressen.
www.ticketservice.nl.