BELLE PEREZ: Nieuwe single en nieuw album

07-05-2008 @ 09:43

Belle Perez staat al bijna 10 jaar op de planken! Acht albums en 4 DVD’s staan op haar naam, waarmee ze meerdere gouden en platina awards in de wacht sleepte in zowel België als Nederland.
Sinds 2003 treedt ze enkel nog op met haar live-band, in die tijd heeft ze al meer dan 1.500.000 mensen bereikt met haar concerten.
Afhankelijk van het seizoen (winter/zomer) toert ze in België en Nederland in theaters en op festivals, met telkens een nieuwe, verfrissende live-show!
En dan nog natuurlijk de uitverkochte Mega Latino concerten reeks in het Sportpaleis, de Heineken Music Hall en Ahoy.
Een nieuw jaar, een nieuwe look, een nieuwe site en een nieuw album!
16 mei: Release nieuwe single!
20 juni: Release nieuw album GIPSY!
26 juni: Heineken Music Hall te Amsterdam!
28 juni: Lotto Arena te Antwerpen!

PRIMEUR… VINYL-CD!!!
Anderen laten de CD-single voor wat het is en brengen het fysieke plaatje zelfs niet meer op de markt. Belle Perez doet het anders: zij brengt niet alleen de reguliere single-CD op de markt, maar voegt er tevens een vinyl-single aan toe!
Een echte analoge vinyl-single die eruit ziet als een CD, met dezelfde afmetingen en die op een platenspeler afgespeeld kan worden. Op de Vinyl-CD zal een exclusieve analoge live-versie staan van “Dime que tu quieres”, die opgenomen werd tijdens de Gipsy theatertour. Bovendien kan deze live-versie ook GRATIS gedownload worden
via de BellePerezComunid@d, en dit met de unieke code die bij elke CD-single zit!
single: “DIME QUE TU QUIERES
album: "GIPSY" (release 20 juni)
www.belleperez.eu