ZUCCHERO OP 28 JUNI IN VREDENBURG UTRECHT

15-05-2008 @ 10:21

De Italiaanse zanger Zucchero Fornaciari komt dit jaar voor een 3e concert naar Nederland. Op zaterdag 28 juni treedt de zanger op in Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht. Afgelopen april gaf Zucchero twee zeer succesvolle concerten in de Rotterdamse Ahoy en in de Oosterpoort in Groningen.  
Zucchero brak in 1985 door in eigen land Italië na deelname aan het Festival van Sanremo met het nummer 'Donne'. In Europa kwam zijn doorbraak pas in begin jaren negentig door zijn duet met Paul Young 'Senza una Donna'. In 2005 nam de Italiaan een duet op met Ilse DeLange. Zucchero is één van de best verkopende artiest in zijn land en zingt voornamelijk een mix van Italiaanse softrock en ruige blues.
Vorig jaar bracht de Italiaanse rockster het 'Best Of' album 'All The Best' uit. Dit album is het 16e album van Zucchero Fornaciari. Het album is een fantastisch overzicht van de indrukwekkende carrière van de rockster, componist en producer. De laatste show van Zucchero in de Oosterpoort in Groningen was uitverkocht.

Zucchero
Zaterdag 28 juni
Vredenburg Leidsche Rijn - Utrecht
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur
Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

let op adres zaal: J.C. Verthorenpad 100 te Utrecht