Nieuwe single van Dennis Jones

16-05-2008 @ 13:15

De nieuwe single van Dennis Jones laat de zonnenstralen doorbreken. "De Zon Die Zal Schijnen" is een heerlijke reggae remake van de Lobo klassieker "I'd Love You To Want Me". De Nederlandstalige tekst is door Dennis zelf geschreven en de produktie was wederom in handen van Kees Tel (René Schuurmans, Gerard Joling).
Dennis Jones won in 1987 Veronica's TV talentenjacht en bracht precies 20 jaar geleden (april 1988), zijn eerste single "Don't Wanna Give Up" uit. Dit werd meteen een flinke hit. Er volgden nog enkele hitjes, waaronder "Heart Of Gold" (1991), maar midden jaren '90 werd het stil rondom Dennis. Sinds 2005 is Dennis weer terug, nu met Nederlandstalig repertoire. De singles "Ma Belle Amie" (2005) en "African Baby" (2006) deden het erg goed en vorig jaar behaalde Dennis succes met een Nederlandstalige remake van "Mississippi", welke hij samen met de originele dames van Pussycat opnam.
De release van de nieuwe single "De Zon Die Zal Schijnen" wordt begeleid met een vrolijke videoclip en zal veelvuldig op de clipzenders te zien zijn.
Omdat het precies 20 jaar gelden is dat de debuutsingle "Don't Wanna Give Up" van Dennis Jones verscheen, is er als bonustrack een nooit uitgebrachte maxi single remix van dit nummer aan de single toegevoegd.

De videoclip van "De Zon Die Zal Schijnen" is te bekijken via de volgende link: http://www.youtube.com/
DENNIS JONES - DE ZON DIE ZAL SCHIJNEN
(zebra music/berk music)
bestelnummer CDS: ZE 3011701
www.dennisjones.nl