GAVIN DEGRAW GEEFT CONCERT IN AMSTERDAM

03-06-2008 @ 15:04

Maandag 10 november geeft de Amerikaanse singer/songwriter Gavin DeGraw een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.
In 2005 breekt Gavin DeGraw door in Nederland met zijn debuutsingle "I Don’t Wanna Be". Ook de daaropvolgende singles "Follow Through" en "Chariot", het titelnummer van zijn debuutalbum, halen hoge noteringen in de hitlijsten. Het Nederlandse publiek heeft Gavin DeGraw in zijn hart gesloten: In 2006 verkoopt hij met gemak een concert in het Utrechtse Vredenburg in een paar uur uit en geeft hij een, eveneens uitverkocht, extra concert. De eigenzinnige DeGraw bewijst ook afgelopen weekend op Pinkpop maar weer dat hij een zeer sterke live performance heeft.
De nu 31-jarige Gavin, opgegroeid in New York, begint op zijn achtste met zingen en piano spelen. Na een kort verblijf op de Berklee School of Music in Boston richt hij zich op eigen kracht op zijn muzikale loopbaan en ziet hij zijn fanbase groeien. In New York wordt hij ontdekt door Clive Davis en in 2003 verschijnt zijn debuutalbum "Chariot".
De eerste single "In Love With A Girl" van zijn nieuwe, meer rock georiënteerde album "Gavin DeGraw" is meteen na het uitbrengen een groot succes. Het nummer is verkozen tot 3FM Megahit en Alarmschijf op Radio 538 en staat al weken in de Top 40.

Gavin DeGraw
maandag 10 november 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 34 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur