THE KOOKS IN NOVEMBER TERUG VOOR CONCERT IN AMSTERDAM

19-08-2008 @ 12:21

Na het concert in de bomvolle Alpha tent op Lowlands afgelopen weekend is bekend gemaakt dat The Kooks in november terugkomen naar Nederland. De band staat op dinsdag 25 november in de Heineken Music Hall in Amsterdam.  Vorig jaar al barste de India op Lowlands uit zijn voegen en stond het publiek tot ver buiten de tent om een glimp van het viertal op te vangen. Dit jaar was de Alpha tent nauwelijks groot genoeg om alle fans van The Kooks te herbergen.
En niet voor niets; met hun nieuwe album Konk hebben The Kooks nu al weer een aantal hits aan hun repertoire toegevoegd. Na de eerste succesvolle single van Konk, ‘Always Where I Need to Be’ is ook de opvolger ‘Shine On’ niet uit de media weg te denken.
Het publiek hoeft gelukkig niet al te lang meer te wachten om de band weer aan het werk te zien. Deze week zijn op 3FM al de eerste kaarten voor het concert op 25 november te winnen, nog vóór de start van de kaartverkoop. De Mystery Jets verzorgen het voorprogramma voor het concert in de Heineken Music Hall.  
 
THE KOOKS & support act Mystery Jets
Dinsdag 25 november 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 30 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur