HARDWELL presents ECLECTIC BEATZ 7 - The Festival Edition

17-10-2008 @ 14:52

 De uit Breda afkomstige DJ Hardwell (a.k.a. Robbert van de Corput) maakt met zijn 20 jaar deel uit van de nieuwe generatie Nederlandse top DJ’s. Na een zomer vol boekingen in binnen- en buitenland komt hij met alweer de 7e editie van de immens populaire Eclectic Beatz compilatie reeks. Eclectic Beatz 7 ligt vanaf 20 oktober in de schappen.
Deze zomer heeft Hardwell de zuidelijke vakantie oorden op zijn kop gezet en zo ook de grote festivals en Dance events als Extrema Outdoor, Mysterland, Latin Village, FFWD en Sensation White. Eclectic Beatz 7 heet dan ook toepasselijk ‘The Festival Edition’ en geeft een goede weerspiegeling van deze sets. Met maar liefst 25 tracks is dit weer een opzwepende mix geworden.
De mix kent een ingetogen opening en bouwt langzaam op via een minimale inslag naar een warmere sound van Laidback Luke’s remix van TV Rock, naar dé floorfiller van deze zomer Sunnery James & Ryan Marciano vs Gregor Salto - Pina vs Mexer (Hardwell & Rehab Remix), ook het aanstekelijk Portugees gezongen Rap Das Armas mocht niet ontbreken. De mix eindigt met de wat meer techy tracks van Sander van Doorn en Hardwell’s remix van Elize. Hardwell selecteerde verder nog tracks en remixes van o.a. Steve Angello, John Dahlback, René Amesz, Andy Callister en Ralvero.  De mix bevat  ook een aantal exclusieve nieuwe tracks van Hardwell zelf zoals Enigma, Monday en Vina Loca, een samenwerking met Leroy Styles.

Hardwell
In de afgelopen drie jaar is het hard gegaan met Hardwell, pionier van de Eclectic. Zijn producties schieten de hitlijsten in en ‘Eclectic’ staat inmiddels voor een muziekstroming op zich. Begin dit jaar waren wereldwijd de ogen gericht op Hardwell door het maken van de bootleg van het jaar, Robin S vs Steve Angello & Laidback Luke - Show Be Love. Zijn agenda staat tot eind 2008 bijna volgeboekt  en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij de rest van de wereld zal veroveren met zijn unieke sound.
Eclectic Beatz 7 mixed by Hardwell geeft een totaal overzicht van de beste club tracks van nu en deze zomer. Een must-have dus voor iedere clubber  die de zomer nogmaals wil herleven of lekker los wil gaan.
Eclectic Beatz 7 mixed by Hardwell is verkrijgbaar bij o.a. Free Record Shop, Music Store, Mediamarkt, Van Leest en Bol.com

Voor meer info check:
http://www.djhardwell.com
http://www.digidancebookings.com
http://www.digidance.cc