Guusje Nederhorst Foundation start met voorleestour

07-11-2008 @ 13:15

De Guusje Nederhorst Foundation zal op zondag 9 november a.s. haar eerste activiteit organiseren: de Guusje Nederhorst Foundation Voorleestour! De start vindt plaats op de hoofdlocatie van Stichting RMPI te Barendrecht. Stichting RMPI is een specialist in integrale zorg, onderwijs en werk voor kinderen en jongeren (van 3 t/m 21 jaar) met psychiatrische problemen en gezinnen waarin deze problemen voorkomen.

Babette van Veen, ambassadrice van de GNF en tevens de stem van Woezel en Pip zal tijdens deze eerste sessie gaan voorlezen uit de Woezel en Pip boekjes en samen met de kinderen Woezel en Pip liedjes zingen. Door de voorleessessie simpel en authentiek te houden blijft de Foundation dicht bij de oorsprong van haar bestaan. Als afsluiting ontvangen alle kinderen een mooi cadeau van de Guusje Nederhorst Foundation, als aandenken aan deze speciale dag.

De Guusje Nederhorst Foundation heeft ten doel de harten te verwarmen van jonge hulpbehoevende kinderen in de leeftijd van 0 t/m 8 jaar zodat hun psychische- en fysieke welzijn wordt bevorderd. Kinderen die door wat voor een reden dan ook minder kunnen genieten van een leuke, speelse kindertijd. De Guusje Nederhorst Foundation wil deze kinderen een stukje warmte, aandacht en genegenheid bieden zodat ze afgeleid worden van hun dagelijkse problemen, al is het maar voor even. De Guusje Nederhorst Foundation gelooft in de kracht van de lach!

De GNF voorleestour start dit jaar in de regio Zuid-Holland en gaat langs bij diverse zorginstellingen en buurtcentra in achterstandswijken en opvangcentra voor jonge kinderen. Volgend jaar zullen ook andere regio's worden bezocht.

website: www.guusjenederhorstfoundation.nl