KRAAK & SMAAK krijgt support van Kanye West en uitverkochte zalen in USA en ...

12-11-2008 @ 22:44

SQUEEZE ME VIDEO OP DE BLOG VAN KANYE WEST
Na een zeer overweldigende en positieve blog van celeb blogger Perez Hilton is er opnieuw aandacht voor de “Squeeze Me” video. Ditmaal op de blog van niemand minder dan de wereldberoemde rapper en producer Kanye West.
Klik HIER voor zijn reactie op de clip en zijn persoonlijke herinneringen aan het maken van een flipbook.

UITVERKOCHTE ZALEN IN USA
Na twee succesvolle shows in Washington DC en Baltimore de derde show van de Kraak & Smaak live band was in New York, Mercury Lounge waar uitverkocht op de deur stond. Het publiek ging helemaal los, en de uitnodiging om snel terug te komen in de grote zaal is op zak.
Klik HIER voor een recensie en foto’s van de show in Washington DC.

MODEONTWERPER HANS UBBINK KLEEDT KRAAK & SMAAK
Om op de bühne goed voor de dag te komen gaf modeontwerper Hans Ubbink de muzikanten een goedgevulde koffer mee. Op 18 november, tijdens een optreden in de live talkshow van Jimmy Kimmel in Los Angeles, zullen de mannelijke bandleden met z’n alleen gekleed gaan in een geruit kostuum uit de wintercollectie van Ubbink. ‘Lekker opvallende pakken van mooi materiaal’. “Two minutes”, Ubbink heeft goed nagedacht over het uitgesproken ruitjeskostuum. ‘Als je je two minutes of fame hebt, moet je ervoor zorgen dat mensen je onthouden. De pakken zijn ontzettend modieus en hebben een hoge aandachtswaarde. Vooral als ze door alle bandleden tegelijk gedragen worden.’

KRAAK & SMAAK DJ’set op I LOVE TECHNO
Op 15 november draaien de Kraak & Smaak dj's een set op Nokia Trends Lab op het uitverkochte I Love Techno (Flanders Expo, Gent). Kraak & Smaak zakken af naar Gent voor een unieke set in de Nokia Trends Lab-area. Zij spelen speciaal voor NTL een exclusieve DJ-set waarbij ze enkel een paar Nokia gsm’s gebruiken. Showtime is van 2.00 tot 3.00 uur

# 50 in AMAZON’S BESTE NUMMERS VAN 2008
Het einde van 2008 nadert weer, en dus weer tijd voor allerlei jaarlijstjes en overzichten. Online muziek portal Amazon is er dit jaar vroeg bij met hun overzicht beste nummers van 2008. Het nummer “Squeeze Me” werd door hun redactie als #50 geschaald in deze prestigieuze lijst. Waarbij ze namen als Gnarles Barkly, Adele, Keane en Kings of Leon ver achter hun laten.

website