NIEUWE CLIP EN EEN GOUDEN PLAAT VOOR BRAINPOWER!

21-11-2008 @ 15:10

Brainpower heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Zijn twee album set 'Hart/Hard' is eerder dit jaar uitgekomen en de eerste single die hier vanaf is gekomen 'Boks Ouwe' is een regelrechte clubkraker geworden. Daarnaast deed Brainpower (samen met DJ TLM) van maart tot en met mei een succesvolle theatertour langs 22 plaatsen in Nederland.

Ook de komende donkere dagen laat Brainpower van zich horen. De op 8mm film geschoten video bij de titeltrack van het laatste album 'Hart/Hard' zal vanaf komende vandaag op YouTube te zien zijn en vanaf volgende week ook op MTV/TMF. Er zijn overigens bijna 200 Brainpower en gerelateerde filmpjes op YouTube te vinden, die samen 6,3 miljoen keer bekeken zijn. Door op de foto hier rechts te klikken kan je deze nieuwe video ckecken.

Binnenkort volgt een unieke videoclip van de adembenemende samenwerking met Freek de Jonge (onlangs nog winnaar van VSCD Oeuvre prijs, prijs voor prominente Nederlandse podiumkunstenaars toegekend door De Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) getiteld ‘Wees Niet Bang’. Deze nieuwe single is samen met 'Hart/Hard' en de exclusieve Non Album track ‘GJ Versus Brain’ begin januari 2009 via iTunes verkrijgbaar.

Brainpower is al een decennium lang één van de meest toonaangevende namen in de Nederlandse Hip Hop. Het bewijs hiervoor is weer eens overduidelijk geleverd nu zijn tweede album 'Verschil Moet er Zijn' uit 2002 de gouden status heeft bereikt met meer dan 30.000 exemplaren over de toonbank.