LENNY KRAVITZ LIVE AT WESTERPARK

25-11-2008 @ 14:50

Op zaterdag 4 juli 2009 geeft Lenny Kravitz een concert in het Westerpark in Amsterdam. Het openluchtconcert maakt onderdeel uit van de serie concerten die Mojo Concerts deze zomer voor de derde keer organiseert in Cultuurpark Westergasfabriek onder de naam Live at Westerpark. De kaartverkoop voor het concert van Lenny Kravitz begint aanstaande zaterdag 29 november om 10.00 uur.
Lenny Kravitz breekt in 1989 door met zijn debuutalbum ‘Let Love Rule’. Grote internationale hits en succesvolle albums volgen elkaar in rap tempo op. Tussen 1998 en 2002 ontvangt hij maar liefst vier keer een Grammy Award voor ‘Best Male Rock Vocal Performance’. Lenny Kravitz wordt alom beschouwd als een creatieve voorloper in de muziekwereld. In 2008 is zijn achtste studioalbum ‘It Is Time For A Love Revolution’ uitgekomen. Een album met gedreven nummers waarin hij zijn spirituele en emotionele kant kwijt kan, maar waarmee hij ook laat zien dat hij een echt rock-icoon is en blijft.
Kravitz ontwikkelt al op jonge leeftijd een liefde voor muziek uit de jaren ’60 en ’70. Zijn sound is al jaren doordrenkt met een geslaagde mix van classic rock, old-school soul, stevige funk en popmuziek.
In 2008 was Kravitz headliner op Rockin’ Park en in augustus gaf hij nog een geweldige show in een uitverkochte Heineken Music Hall, waarmee hij liet zien dat hij in vorm is.
Reden dus om in de zomer weer terug te keren naar Nederland voor een concert met al zijn grote hits. Het concert van Lenny Kravitz is de eerste aankondiging in een nieuwe serie Westerpark-concerten die plaats gaan vinden in de zomer van 2009. Binnenkort worden door Mojo Concerts meer namen uit de serie bekend gemaakt.

LENNY KRAVITZ ‘Love Revolution Tour
Live at Westerpark
Zaterdag 4 juli 2009
Cultuurpark Westergasfabriek – Amsterdam
Entree: € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur