HOLLANDSE NIEUWE: Jolanda Zoomer

16-12-2008 @ 15:14

Najaar 2006 trok zangeres Jolanda Zoomer volop aandacht met haar single "Mannen Hebben Honger". Hierna kwam de sympathieke Brabantse met een waardige opvolger Dat Ding Eruit!  slecht nieuws voor de fabrikanten van computers, want “Dat Ding’ ..............is een computer. Begin 2008 verraste ze iedereen met de single "Het kan me niet schelen"
En nu is het weer tijd voor de nieuwe single "DE JAGERS EN 'T WILD" . Emile Hartkamp & Norus Padidar, de mensen die de drijvende kracht zijn achter successen van onder anderen Frans Bauer, Jannes en Marianne Weber zijn nu voor de 4e keer componisten van een single voor Jolanda Zoomer, een liedje waar Jolanda weer prima mee uit de voeten kan en reken maar dat ze dit nummer overal met veel plezier ten gehore zal brengen, waar mensen zijn die van een beetje humor en vrolijkheid houden. In de nieuwe single is Jolanda nog steeds niet gecharmeerd van het andere geslacht. In "De Jagers en 't Wild..." waarschuwt ze alle vrouwen voor de mannen. 

Jolanda Zoomer doet al jarenlang live optredens. Sterker: ze voelt zich bij optredens als een vis in het water. Verder is het een warme persoonlijkheid en heeft ze een vlotte babbel. Jolanda gaat voor goed in het gehoor liggende, fijne spontane (levens)liedjes, waar mensen vrolijk, verliefd van worden en als het even kan ook een beetje om kunnen lachen.