THEATERSHOW EDSILIA ROMBLEY IN JANUARI VAN START

21-12-2008 @ 11:34

Edsilia RombleyLaat Mij Maar Zingen – vanaf januari 2009 in het theater

Na twee succesvolle theatershows, staat Edsilia Rombley vanaf januari 2009 in het theater met haar gloednieuwe show Laat Mij Maar Zingen. Met deze show stelt de getalenteerde zangeres een van de belangrijkste dingen in haar leven centraal: muziek.
In het afgelopen jaar is het Edsilia opgevallen dat het passeren van de ‘big three O’ een aantal nieuwe keuzes, dilemma’s en uitdagingen met zich meebrengt. Toch weerhoudt dit de zangeres er niet van precies dat te blijven doen waar haar hart ligt: op het podium staan en het publiek vermaken met haar warme, soulvolle stem.
Edsilia zocht Karin Bloemen op voor advies, “Ik heb zoveel ideeën, Karin helpt me de grote lijnen te zien en nuances aan te brengen”, aldus Edsilia. Tjeerd Oosterhuis ondersteunt op muzikaal gebied. Edsilia zingt vooral veel, maar vermaakt ook met persoonlijke anekdotes tijdens de show. Begeleid door een live band zet een van Nederlands voornaamste pop/soulzangeressen een gevarieerde show neer met eigen repertoire, aangevuld met nummers van inspiratiebronnen als Aretha Franklin en Gladys Knight.
Laat Mij Maar Zingen is een muzikale en intieme voorstelling voor jong en oud, die vanaf januari 2009 in theaters door het hele land te zien is. De première vindt plaats op maandag 26 januari 2009 in De Kleine Komedie in Amsterdam.
www.edsiliarombley.nl