RONALD VAN GELDEREN "RUSH"

23-12-2008 @ 16:06

Na geruime tijd zijn eigen vocalen op diverse producties te hebben laten horen; is de ‘bad boy’ van de hedendaagse dancescene Ronald van Gelderen weer terug met een echte big-room trance anthem, waarmee hij duidelijk laat horen dat hij zijn ‘roots’ nog steeds niet is vergeten. “Rush” is vanaf 23 december uit en heeft nu al - na één week promotie - zijn plek verworven in de cd-map van vele collega dj’s.
Na zijn laatste popgeoriënteerde productie “Embrace Me”, waarbij Ronald  duidelijk zijn veelzijdigheid heeft laten zien als producer, is Rush een verrassende track die ditmaal zelfs zonder zijn vocalen staat als een huis. “Het was weer even tijd voor een echte kletser”, zegt Ronald van Gelderen. ...en dat is hem duidelijk gelukt. Naast zijn eigen versie, heeft de welbekende Engelse tech-trance dj Preach de remix voor zijn rekening genomen.
Rush heeft in zijn eerste promo week al volledige support gekregen van onder andere Armin van Buuren, Sander van Doorn, Judge Jules en Marcel Woods. Ook is Rush te beluisteren op de SLAM!FM, KISS FM en veelvuldig op A State Of Trance, het programma van Armin van Buuren.

Rush is vanaf 23 december uit op het High Contrast label en heeft wederom de kenmerkende Ronald van Gelderen sound, waarmee hij ooit is begonnen én waar de meesten hem van herkennen.

Meer informatie: www.ronaldvangelderen.com | www.myspace.com/ronaldvangelderencom | http://ronaldvangelderen.hyves.nl

Artiest: Ronald van Gelderen
Titel: Rush
Mixen: Original, DJ Preach Transatlantic Mix
Catnr: HCR069
Label: High Contrast @ Be Yourself Music
Releasedatum: 23-12-2008