Sander van Doorn versus Robbie Williams: Close My Eyes

08-01-2009 @ 21:19

Eén van onze grootste nationale trotsen op DJ gebied, Sander van Doorn, heeft het voor elkaar gekregen! De Robbie Williams remix die Van Doorn opstuurde naar Williams’ management wordt nu uitgebracht als officiële single.

Sander van Doorn wist de afgelopen jaren in rap tempo door te stromen tot de nieuwe internationale DJ top. Zijn ongekende talent en sympathieke voorkomen brachten hem in de Engelse DJ Mag Top 100 verkiezingen van de 32e positie in 2006, via #15 in 2007, naar de #13 notering in 2008.

Toen Van Doorn afgelopen jaar aan de slag ging met de track “We’re The Petshop Boys” van Robbie Williams kon hij niet vermoeden dat dit zo’n geweldig vervolg zou hebben. Robbie Williams en zijn management waren zodanig onder de indruk van de track dat zij niet alleen Van Doorn’s naam verbonden aan deze track, maar zelfs de gehele titel veranderden! Normaal gesproken wordt alleen de artiestennaam van de remixer toegevoegd aan een titel, in dit geval werd de officiële titel volledig aangepast wat resulteerde in Sander van Doorn vs Robbie WilliamsClose My Eyes.

Dat geen enkele Nederlandse DJ/producer dit ooit is gelukt bewijst eens te meer dat de toekomst nog veel in petto heeft voor de nuchtere Eindhovenaar.

Close My Eyes’ is overal verkrijgbaar vanaf 2 februari.

Bekijk de videoclip via deze link!

Voor meer informatie: www.sandervandoorn.com