Johnny van DI-RECT scoort wereldwijd hoog bij Guitar Hero

30-01-2009 @ 13:44

Binnen 24 uur is de track Johnny van de Haagse groep DI-RECT op 29 binnen gekomen in de eigen internationale top 50 van Guitar Hero. Na enige vertraging, is op 30 december de track Johnny van DI-RECT online gegaan als exclusieve downloadable content voor de Guitar Hero World Tour en met succes.

De bekende DI-RECT track "Johnny" is exclusief voor bezitters van de game Guitar Hero World Tour tegen betaling te downloaden via PlayStation Network en Xbox LIVE. De track van DI-RECT is voor 160 Microsoft Points te koop via de Xbox LIVE® Marketplace voor het Xbox 360® videogame- en entertainmentsysteem van Microsoft. In de PlayStation®Store voor het PLAYSTATION®3 computer entertainment systeem kost een pack €1,99 en voor 200 Wii Points voor de Wii via de Nintendo® Wi-Fi Connection for Wii™.

DI-RECT is in 2008 jaar de officiële ambassadeur geweest van Guitar Hero in Nederland. DI-RECT is zeer enthousiast over Guitar Hero en een aantal bandleden spelen de game regelmatig thuis. Inmiddels heeft de hele band een Guitar Hero game gekregen en spelen ze niet alleen op het podium de sterren van de hemel.   

Momenteel is DI-RECT door heel Nederland te zien in de succesvolle rockopera DI-RECT doet Tommy, door de Volkskrant, het NRC Handelsblad en de Metro uitzonderlijk hoog bekroond met 4 sterren.