HOLLANDSE NIEUWE: Rene Schuurmans

23-02-2009 @ 21:00

Rene Schuurmans begint dit nieuwe jaar direct goed met zijn nieuwe single: ‘Blij dat ik leef’! De single is een up-tempo nummer, muzikaal stevig, een geweldige combinatie van pop en feest.
2009 gaat een groots jaar worden voor deze spontane en talentvolle blonde zanger. ‘Blij dat ik leef’ is de eerste single van het in maart te verschijnen gelijknamige album. De single is zonder twijfel het allerbeste wat Schuurmans tot nu toe uitgebracht heeft. De gekoppelde promotietour rondom het album en de single geven extra hectiek in de drukbezette agenda van René, die zich al enige tijd één van de meest geboekte artiesten van Nederland mag noemen.

Het creëren van een eigen sound, zijn vriendelijke voorkomen en zijn toegankelijkheid maken René Schuurmans uitermate geliefd bij het grote publiek en organisatoren van evenementen. Vele hits, waaronder ‘Laat de zon in je hart’, ‘Als ik haar zie’ en ‘Handen in de lucht’ scoorden hoog in de hitlijsten. Zijn laatste album, ‘Vanaf vandaag’, stond wekenlang genoteerd in de Mega Album Top 100. René Schuurmans is een graag geziene gast bij het groots opgezette Mega Piraten Festijn, de TROS Muziekfeesten, Regiotap, Hart voor Muziek en Brabant Party.

Meer informatie over René Schuurmans kunt u vinden op: www.reneschuurmans.com

De clip bij het nummer ‘Blij dat ik leef’ is te zien op youtube