EROS RAMAZZOTTI OP 27 OKTOBER IN AHOY

05-03-2009 @ 16:51

De Italiaanse zanger Eros Ramazzotti komt dit najaar naar Nederland. Op dinsdag 27 oktober geeft hij een concert in Ahoy Rotterdam. 

Het Nederlandse publiek maakte in 1988 voor het eerst kennis met de van oorsprong Italiaanse Eros Ramazzotti toen de single ‘Ma Che Bello Questo Amore’ een grote hit werd. Zijn vijfde album ‘In Ogni Sensi’ uit 1990 zette Eros Ramazzotti internationaal op de kaart en zorgde voor miljoenenverkoop in de jaren negentig. Eros scoorde toen grote hits met ‘Se Bastasse Una Canzone',  ‘Musica è' en het duet met Tina Turner 'Cose Della Vita (Can’t Stop Thinking of You)’.

In november 2005 kwam zijn laatste studio-album 'Calma Apparente' uit. Afkomstig van dit album is het duet met Anastacia 'I Belong To You'. Dit nummer stond wekenlang in Europese hitlijsten. Zijn meest recente album is een dubbel CD met daarop zijn grootste hits en vier nieuwe nummers waaronder het duet 'Non Siamo Soli' met Ricky Martin. Aan dit album werkte de Italiaan onder andere samen met Carlos Santana, Wyclef Jean en Steve Vai.

Eros Ramazzotti heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen albums verkocht. In 2006 was de Italiaan voor de laatste keer in ons land en gaf toen twee uitverkochte concerten in Ahoy.

Vrijdag 6 maart aanstaande om 10.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen tot 17.00 uur, dus vóór de regulieren kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Eros Ramazzotti te bestellen via www.livenation.nl   
 
EROS RAMAZZOTTI
Dinsdag 27 oktober 2009
Ahoy - Rotterdam
Entree: € 54, € 49, € 44, € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur