LIL WAYNE OP 9 JULI IN DE HEINEKEN MUSIC HALL IN AMSTERDAM

01-04-2009 @ 13:58

In maart 2008 stond de Amerikaanse rapper Dwayne Michael Carter, Jr. beter bekend als 'Lil Wayne' nog in een uitverkochte Heineken Music Hall en vervolgens in datzelfde jaar in een uitverkochte Melkweg voor een exclusieve liveshow. Al enige tijd gingen de geruchten dat de ‘Prom Queen’ rapper een Europese tour zou doen, waar Nederland uiteraard deel van uit zou gaan maken. Op donderdag 9 juli 2009 zal Lil Wayne ons land weer bezoeken voor een wervelende show. 

De voormalige Hot Boys rapper bracht zijn eerste soloalbum ‘Tha Block is Hot’ uit in 1999. Na nog zes succesvolle albums, waaronder zijn laatste hitalbum ‘Tha Carter III’, heeft Lil Wayne genoeg roem en status bereikt om in 2009 genomineerd te worden voor maar liefst acht Grammy nominaties.
Over het feit dat “Weezy F Baby’’ een ware performer is hoeven zijn fans niet vrezen. Na de uitverkochte shows van vorig jaar is duidelijk gebleken dat Lil Wayne zijn fans weet te amuseren tijdens zijn optredens.
Met een vernieuwde stijl op zijn aankomende album zal het publiek verrast worden met een totaal andere kant van de rapper. Zijn rockalbum 'Rebirth' komt begin juni uit.

Naast zijn rockalbum 'Rebirth' zal Lil Wayne later dit jaar nog drie albums uitbrengen, waaronder een soloalbum 'The Carter IV' en de collaboratie albums met T-Pain, genaamd ‘T-Wayne’ en 'I Can’t feel my face' met Juelz Santana.

Dat 2009 een druk jaar is voor Lil Wayne blijkt wel met vier album releases, een wereldtournee, twee films en nog 2 gastrollen in tv series. Dit neem niet weg dat hij ook in ons land weer een buitengewoon goede performance zal neerzetten in de Heineken Music Hall op donderdag 9 juli.

LIL WAYNE + support act
Donderdag 9 juli 2009
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 42 (excl. servicekosten)
VIP ticket: € 95 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur