AT THE BEACH WITH ERICK E: ACHT UUR SOLO

17-04-2009 @ 17:19

Hollandse houselegende Erick E laat zondag 26 april zien en vooral horen waarom hij dat stempel dubbel en dwars verdient. In een acht uur durende solo set geeft hij zich bloot zoals hij dat al tijden niet meer heeft gedaan, tijdens 'At the beach with… Erick E'. Van 16.00 uur tot 00.00 uur is hij heer en meester achter de draaitafels bij beachclub BLM9, Bloemendaal aan Zee. The beat keeps rockin'!

Helemaal alleen hoeft hij het niet te doen; met vocale ondersteuning van de energieke MC Lady Bee aan zijn zijde weet hij de uurtjes met gemak vol te draaien met verrassende bootlegs, classics, edits en mash-ups. Erick E: "Een week of twee geleden bedacht ik me dat ik hier wel weer eens zin in had! Deze 'At the beach with' is een spontaan feestje, niet iets wat we al tijden geleden gepland hebben. Het leuke van zo'n lange solo set is dat ik de bezoekers echt mee op reis kan nemen. Lekker trippen dus! In plaats van je opbouw en hoogtepunten in hooguit twee uur tijd neer te zetten zoals dat op de meeste feesten gebruikelijk is, kan ik nu weer eens een stapje verder gaan."

Dat stapje extra was in het verleden wekelijkse kost voor Erick E. Totdat de RoXY afbrandde in 1999, bemande hij ruim twee jaar lang iedere zaterdagavond van elf uur 's avonds tot vijf uur 's ochtends de wheels of steel van de spraakmakende club in zijn eentje. Iets minder lang geleden, in februari 2006, verzorgde hij een zeven uur durende solo set in de Rotterdamse Cruise Terminal. 'At the beach with Erick E' vormt het klapstuk, met acht onafgebroken draaiuren. Niet helemaal nieuw dus, maar wel even anders dan anders. Zijn solo set bij BLM9 geeft hem de ruimte muzikaal gezien alle kanten op te gaan en de diepte in te duiken. "Dit zijn de dingen waar je als dj echt voldoening van krijgt," aldus Erick E.

Beachclub BLM9 nodigt zowel oudgedienden als de nieuwe generatie uit om deze sympathieke superstar dj van eigen bodem een warm hart toe te dragen en er samen met hem een legendarisch feestje van te maken. Tickets voor 'At the beach with Erick E' kosten €12 aan de deur en €10 in de voorverkoop bij alle Primera winkels of online via www.blm9.nl en www.1management.nl. Leuk voordeeltje voor de trouwe BLM9 fans: bezoekers die de afgelopen weken via Paylogic tickets gekocht hebben voor het BLM9 openingsfeest op zondag 12 april, ontvangen een e-mail met link naar de voordeelshop, waar twee 'At the beach with Erick E' tickets besteld kunnen worden voor de prijs van één, inclusief stempel voor gratis toiletgebruik op 26 april. Handig voor alle bezoekers: de toiletcapaciteit bij BLM9 wordt momenteel verdubbeld.

Meer Erick E
Een week later, op zondag 3 mei, is Erick E wederom op het Bloemendaalse strand te vinden. Zijn eigen clubconcept 'Addicted' vindt dan voor het eerst plaats in de (bij eventueel slecht weer overdekte) buitenlucht, bij BLM9. In tegenstelling tot 26 april draait hij tijdens Addicted anderhalf uur en wordt hij vergezeld door Baggi Begovic, Groovenatics, Bingo Players, DJ Madskillz en Franky Rizardo. Zaterdag 23 mei staat er weer een marathonsessie op het programma; samen met dj maatje Roog draait hij vijf uur lang, tijdens hun Housequake Beach Special op Aquabest. Als resident dj van de buitenlandse Sensation edities staat hij 2 mei in Wenen en 9 mei in Lissabon.

Voor meer informatie: www.ericke.com , http://ericke.hyves.nl, www.housequake.nl en www.1management.nl .