CHARLENE MEULENBERG TEKENT BIJ DOX RECORDS

21-05-2009 @ 18:12

primeur single Take Me Away bij 3FM DJ Giel Beelen
 Charlene Meulenberg werd 3e bij de Idols editie van afgelopen jaar (editie met Nikki en Nathalie), maar in de ogen van hordes fans én het muzikale team achter Wouter Hamel en Giovanca (Dox Records) was ze de beste tot nu toe. Charlene kondigt deze week aan in zee te zijn gestapt met het Amsterdamse Dox Records. Charlene’s eerste single, getiteld Take Me away, beleefde deze week de primeur op 3FM, in de ochtendshow van DJ Giel Beelen en werd door Giel gedraaid in het TV programma De Wereld Draait Door .

Dox Records, het eigenzinnige collectief van ondermeer Wouter Hamel, Giovanca en Benjamin Herman, volgde de zangeres tijdens populaire talentenjacht op TV, aarzelde geen moment en vroeg Charlene om zich bij hen te voegen. Naar eigen zeggen sluit het talent en de ambitie van Charlene naadloos bij hen aan.
    
Op het Amsterdamse Dox Records maken artiesten muziek vanuit eenzelfde geest. Veel jazz en instrumentale muziek (New Cool Collective, Benjamin Herman) en sinds enkele jaren veel songs onder de naam Dox’ Family. De muzikanten van Dox’ Family schrijven samen in wisselende combinaties en treden afwisselend met z’n allen op. Wie behoren tot de Dox’ family? Artiest/producer Benny Sings en zangeres Roos Jonker; Giovanca en Wouter Hamel zijn inmiddels bekend. Oplettende luisteraars en liefhebbers van het independent label zijn op de hoogte van producer en songwriter Dean Tippet. Samen met hem schrijft Charlene Meulenberg momenteel de songs voor haar debuutalbum, dat in het najaar zal uitkomen. De eerste single heet Take Me Away.
 
You Tube: Take Me Away
You Tube: Charlene in de studio met 'Suèr, Sings & Tippet' van Dox' family

www.charlenemeulenberg.com