Ralph Rousseau wint Edison Publieksprijs

12-06-2009 @ 17:51

Op donderdagavond 11 juni heeft Ralph Rousseau tijdens het Edison-gala, de Publieksprijs gekregen voor zijn cd op Challenge Classics 'Chansons d'amour'.
De gambist nam de Edison Klassiek stralend in ontvangst nadat hij samen met zijn collega's van het Matangi Quartet een ontroerende uitvoering gaf van het welbekende 'Cent Mille Chansons'.
Zangeres Lenny Kuhr -waar Ralph Rousseau vanaf oktober een theatertour mee gaat doen en die ook te horen zal zijn op zijn kerstalbum dit najaar - overhandigde het Edison-beeldje met de woorden dat Ralph Rousseau een 'ware troubadour' is.
De CD 'Chansons d'amour' van Ralph Rousseau, het Matangi Quartet en Hein Van de Geyn (die er helaas niet bij kon zijn), schoot als een komeet omhoog bij het stemmen voor de Publieksprijs de afgelopen maanden. Al heel snel stond het album bij het publiek op #1 en dat is zo gebleven!

Hulde aan Ralph, het Matangi Quartet en Hein Van de Geyn, Bert van der Wolf, Galaxy Studio's en alle mensen die deze cd hebben gemaakt en mogelijk gemaakt.

CHANSONS D'AMOUR
Ralph Rousseau/Matangi Quartet/ Hein Van de Geyn
Bestelnummer CD: CC 72305
Challenge Records International
www.voixhumaines.com