Best of 5 Years Vinyl-Masterpiece.com

16-06-2009 @ 10:16

PTG Records maakt sinds 2004 met veel succes tachtiger jaren vinyl materiaal opnieuw beschikbaar op CD en verkoopt dit o.a. op de website www.vinyl-masterpiece.com. Niet de heruitgaven van commerciële items maar de door disco/funk fans veel gezochte en nog nooit eerder op CD uitgebrachte disco/funk music. Ook werd door PTG een aantal zeer succesvolle compilatie series uitgebracht zoals de Nighttime lovers / Masterpiece Collection / Disco Giants en de Ferry Maat Soulshow CD’s.
PTG Records viert nu het eerste lustrum en heeft de trouwe bezoekers van de website www.vinyl-masterpiece.com in de gelegenheid gesteld zelf hun favoriete tracks uit de PTG catalogus te selecteren voor de compilatie van de CD Best of 5 years vinyl-masterpiece. Het is een absolute top compilatie geworden met een combinatie van veel gezochte 12 inch versies en mooie album tracks. Als extra bonus materiaal staan zijn er twee exclusieve tracks op speciaal voor dit album gere-edit door Frankie Rodriquez.
De 2CD BEST OF 5 YEARS VINYL-MASTERPIECE met 28 tracks (long versions) bevat “The Best Of The Best” met o.a: Bar-kays, Oliver Cheatham, Luther Vandross, Gwen Guthrie, BB&Q Band, Stephanie Mills, Dayton, Total Contrast, Starpoint en vele anderen
Best of 5 Years Vinyl-Masterpiece.com
Releasedatum: 12-06-2009
Bestelnummer 2CD: PTG 34068
Label: PTG
(rodeo media)