Miss Montreal

16-07-2009 @ 17:36

Miss Montreal: het meisje uit de kaasreclame, het meisje van Giel Beelen, het meisje uit De Wereld Draait Door. Allemaal één en dezelfde persoon: Sanne Hans. Met haar band Miss Montreal bestormde de charmante blondine eind 2008 de hitlijsten met de hitsingle 'Just A Flirt'. Momenteel doet ze dat met haar huidige hitsingle 'Seven friends'.

De 24 jarige Sanne Hans volgt een opleiding aan de Artez Popacademie in Enschede wanneer haar lerares haar benadert voor de inmiddels welbekende Slankie-reclame. Vanaf dat moment staat haar leven volledig op zijn kop. Na een optreden bij RTV Oost, wordt ze uitgenodigd in het ochtendprogramma van Giel Beelen op 3FM. Daarna volgt De Wereld Draait Door, een muziekcontract bij 8ball Music en een optreden van Miss Montreal voor een uitverkocht Paradiso. Al op jonge leeftijd droomt ze van een carrière als zangeres. Beïnvloed door de muziek van K's Choice en Live leert ze zichzelf gitaar spelen en begint ze op haar 14e met het schrijven van haar eigen liedjes.  
Haar album "Miss Montreal" is inmiddels sinds mei 2009 op de markt
Miss Montreal verzorgt op 10 september het voorprogramma van de Engelse band Coldplay in het Goffertpark in Nijmegen. Daar zal ze voor een duizenden publiek onder andere haar hits Just A Flirt en This Is My Life ten gehore brengen

www.missmontreal.nl
www.8ballmusic.nl/