NL: ROBERT LEROY, nieuwe single + strandconcert

20-07-2009 @ 14:58

Muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Robert Leroy. Op 17-jarige leeftijd neemt hij de microfoon ter hand en verzorgt vanaf dat moment optredens door het hele land. In dezelfde periode neemt Robert ook zijn eerste nummers op. Hij scoort hits met o.a. "Bel me niet meer op", "Jij leeft in mij", "Hart en hoofd verloren" en eerder dit jaar "Denk aan mij". Nu is dan zijn nieuwe single uit als voorloper van het nieuwe album. De single is getiteld "Slaap ik bij jou".
Ieder jaar probeert Robert Leroy weer iets te bedenken waarmee hij zijn vrienden en fans probeert te verrassen, iets unieks. Dit jaar organiseert hij op woensdag 19 augustus i.s.m. beach club "Bloomingdale" een fantastisch beachconcert getiteld: ROBERT LEROY AAN ZEE.
Tijdens een 2 ½ durend optreden o.l.v. zijn eigen band zullen o.a. nummers ten gehore worden gebracht die op het nieuwe album komen te staan. Ook zullen er opnamen worden gemaakt voor eventuele videoclips.
Beach club BLOOMINGDALE is de meest trendy beach club langs de Nederlandse kust, gelegen in Bloemendaal aan Zee. Een fantastische locatie met een geweldige ambiance en uitstraling.
Liefhebbers kunnen via de website van Robert kaarten reserveren.
ROBERT LEROY AAN ZEE
woensdagavond 19 augustus

www.robertleroy.nl