IMPERIAL BLAZE, HET NIEUWE ALBUM VAN SEAN PAUL

23-07-2009 @ 11:07

Sean Paul (1973) is terug en zal deze zomer een extra zomers tintje geven met zijn nieuwe opzwepende beats. Op 21 augustus verschijnt zijn nieuwe album 'Imperial Blaze' in Nederland. 'So Fine' is de eerste single van het album en is geproduceerd door Stephen ‘Di Genius’ McGregor. Bekijk hier de video van So Fine.
De van Jamaica afkomstige dancehallster brak in 2002 wereldwijd door met zijn hit 'Gimme The Light' en is sindsdien alleen maar succesvol geweest. Eerder bracht hij het album 'Dutty Rock' uit, waarmee hij de status multi platina behaalde. Ook met zijn uit 2005 afkomstige album The Trinity scoorde hij grote hits waaronder de top 10 hit We Be Burning en #1 hit 'Temperature'. Ook werd het album wereldwijd meer dan 4 miljoen keer verkocht.
Sean Paul heeft in totaal wereldwijd meer dan 10 miljoen albums verkocht en is daarmee de meest succesvolle Jamaicaanse artiest aller tijden in de US charts. Hij heeft drie #1 singles en vijf top 10 hits op zijn naam staan. Verder heeft hij een aantal belangrijke awards op zijn naam staan, waaronder de Grammy Award voor ‘Best Reggae Album’ en Billboard Music Award voor ‘Favorite Pop/Rock Male Artist’. Ondanks zijn grote succes ziet Sean Paul niks als vanzelfsprekend. “Imperial Blaze is like the king’s fire,” legt Sean Paul uit “It’s all about going hard and keeping it hot.

Voor meer informatie
www.seanpaulmusic.nl
www.allseanpaul.com
www.myspace.com/seanpaul  

SEAN PAUL
Album: Imperial Blaze
Releasedatum: 21 augustus 2009
warner music