NL: QUINCY "Zolang je winnen kan"

23-07-2009 @ 12:34

Deze week verschijnt de nieuwe single van Quincy "Zolang je winnen kan".
Deze single speelde al een hoofdrol in een reality soap op AT5. En afgelopen week is ook zijn allereerste videoclip opgenomen. Er zijn opnames gemaakt op het dak van het WTC in Rotterdam en bij NEMO in Amsterdam. ‘In Rotterdam stonden we op de 25ste etage! Wat een beleving, het is echt fantastisch geworden', aldus Quincy die niet kan wachten tot zijn nieuwste single en videoclip deze week uit zijn.
Verder is Quincy druk bezig met de Wii Tour 2009. In zowel Nederland als in België bezoeken ze de grootste campings om een spetterende spelshow vol met games en entertainment te verzorgen!  
Verder staat hij nog steeds het theater om de rol van Ciske de Rat te spelen. Die sinds 6 juni in het Fortis Circustheater in Scheveningen draait en waarbij Quincy vaste invalkracht is. De musical loopt tot het eind van het jaar.
Tot slot stond er onlangs een interview met Marianne van Wijnkoop in weekblad Party. Als casting director van Joop van de Ende Theaterproducties heeft ze Quincy het afgelopen jaar ontdekt. In het interview werd haar gevraagd wie ze als groot talent ziet. Marianne noemde Quincy en voorspelde een grote toekomst.  
QUINCY "ZOLANG JE WINNEN KAN"
Bestelnummer CDS: RSR2100706
Label: roadstar rec.
(rough trade)
release: 20 juli 2009

www.quincy.nl/