BRAND NEW EYES, HET NIEUWE ALBUM VAN PARAMORE

21-08-2009 @ 10:54

Op 25 september komt het nieuwe album brand new eyes van Paramore uit.
"Brand new eyes" is het derde album van de uit Franklin, Tennessee afkomstige band. Het album is medegeproduceerd door de band zelf en Rob Cavallo (Green Day, My Chemical Romance), waarmee de band al eerder heeft samengewerkt aan het nummer Decode.

Paramore is in Nederland bekend van de hit Misery Business, afkomstig van het album RIOT!, en het nummer Decode, wat de leadtrack is van de film Twilight.
Hun album RIOT! heeft wereldwijd bijna twee miljoen exemplaren verkocht en behaalde in de US platina. Ook was de band in 2008 genomineerd voor een Grammy Award voor Best New Artist en behaalde hun live CD/DVD The Final Riot de gouden status in Amerika.
Deze zomer is Paramore de support act van No Doubt en op 21 september starten zij hun eigen headline tour door de US.
Brand new eyes laat zien welke kwaliteiten Paramore in huis heeft. De band is volwassen geworden en dat hoor je terug in de diversiteit van het album, van groots opzwepende rocksongs als Ignorance en uptempo tracks als Where The Lines Overlap tot akoestische ballades als The Only Exception.
De website van de band staat vol met exclusieve studiovideos, blogs en foto´s van de band en is de best bezochte website binnen de internationale stal van de Warner Music Group.
De eerste single van het album is Ignorance.

PARAMORE "BRAND NEW EYES"
Releasedatum: 25 september 2009
Voor meer informatie: http://www.paramore.net/