BEIDE CONCERTEN MARCO BORSATO UITVERKOCHT!

26-09-2009 @ 13:26

Beide concerten van Marco Borsato & Friends zijn uitverkocht! De belangstelling voor deze bijzondere concerten was overweldigend en het animo veel groter dan het aantal beschikbare kaarten. Het wordt dan ook een uniek spektakel. Om de online kaartverkoop in goede banen te leiden, zijn mensen in fases toegelaten tot de website. Met de opbrengsten van Marco Borsato zijn concerten worden de concerten van Symphonica in Rosso met Diana Ross gefinancieerd die na het faillissement van The Entertainment Group op losse schroeven waren komen te staan.

Marco Borsato
over de overweldigende belangstelling: “Ik voel me ongelofelijk gesterkt door het publiek dat zich zo massaal achter me heeft geschaard. De manier waarop deze concerten zijn ontstaan is uniek te noemen, de samenstelling van de optredende artiesten heel bijzonder. Dat de beide avonden in het door mij zo geliefde GelreDome al in zo’n korte tijd zijn uitverkocht, geeft me nog meer inspiratie om samen met mijn vrienden een muziekspektakel neer te zetten dat zijn gelijke nog niet heeft gevonden!

Marco heeft voor zijn optredens in het GelreDome vele vrienden uit het vak uitgenodigd om de shows onvergetelijk te maken. Deze waardevolle collega’s - Guus Meeuwis, Jan Smit, Paul de Leeuw, Trijntje Oosterhuis, Do, Alain Clarke, Van Velzen, Yes-R en Edwin Evers - zullen net als Borsato zelf, geheel kosteloos optreden. Op dit moment is nog niet duidelijk welke gasten op welke dag meezingen maar dat wordt snel bekend gemaakt. Marco Borsato is inmiddels enthousiast begonnen met de invulling van zijn concerten en hij kijkt er, net als vele fans, enorm naar uit.
Aan de fans die helaas niet aan kaarten zijn gekomen doen we nogmaals het verzoek om niet alsnog kaarten via de zwarthandel te kopen.

Marco Borsato & Friends
Dinsdag 20 en woensdag 21 oktober 2009
Gelredome - Arnhem
Entree:uitverkocht!
Aanvang: 20.00 uur