Kink FM schenkt basisscholen gratis schoolreisje

06-10-2009 @ 14:41

Het landelijke radiostation Kink FM heeft een duizendtal toegangskaarten voor het park Koningin Juliana Toren aan verschillende basisscholen geschonken.
 
Het station kreeg de kaarten opgestuurd van het park in Apeldoorn om deze aan de luisteraars als prijs weg te geven. De doelgroep van het station, dat zich richt op de nieuwe alternatieve pop en rock muziek, zijn echter geen peuters. Daarom heeft Kink FM, in overleg met Koningin Juliana Toren, besloten basisscholen te benaderen.
 
Kink FM redacteur Martijn Oldenhave: “Wij kunnen er als station weinig mee, behalve in de papierbak gooien. Voor kinderen is het een leuk extraatje, en voor de scholen een gratis schoolreisje.”
 
De deelnemende basisscholen zijn De Windhoek (Terheijden), De Kosmos (Apeldoorn), De Sieppe (Groesbeek), Prins Maurits School (Barneveld), De Driehoek (Wijk bij Duurstede), Annie M.G. Schmidt (Dieren), De Rank (Apeldoorn) en Montessorischool Tiel.
 
Voor vragen: 035-6777905 (Kink FMMartijn Oldenhave)
 
Over Kink FM
Kink FM heeft landelijke kabeldekking, maar is ook via www.kinkfm.com, mobiele telefoons en satelliet te ontvangen. Kink FM heeft een zogenaamde commerciële status, dat wil zeggen dat het station volledig zonder steun van de overheid functioneert. Kink resideert onder de Vereniging Veronica. Naast de hoofdzender Kink FM zijn er ook nog KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met daarop non-stop hardrock en metal.