VanVelzen's Take Me In Tour met Valerius! en....

08-10-2009 @ 16:40

VanVelzen is lekker onderweg! Zijn nieuwe album 'Hear Me Out' kwam
binnen op #9 in de Album Top 100. Ook de single 'Other Side of Me' stootte door naar #8 en staat nog altijd hoog in de lijst.
Deze maand start VanVelzen's 'Take Me In Tour'. Met het succesvolle dubbelalbum 'Take Me In & Hear Me Out' onder de arm gaan VanVelzen en band met een verrassende show het land door. Op 16 oktober starten de heren in Amsterdamse poptempel Paradiso en op 19 december sluiten ze af in ATAK Enschede.

Valerius support VanVelzen
De band Valerius is supportact tijdens de tour. Met hun hits: 'She Doesn't Know' en 'Whenever' vult het opkomende viertal het brede geluid van VanVelzen perfect aan.

Zowel VanVelzen als Valerius hebben enorme zin in de tour, die ze in de komende drie maanden langs tien van de beste poppodia van Nederland voert. Een avond lang VanVelzen én Valerius, dat belooft wat! Kaarten voor de 'Take Me In Tour' zijn verkrijgbaar via www.vanvelzenmusic.com of per telefoon op 0900 4040 5050.

En......nieuwe single met Armin van Buuren
En er volgt nog meer muzikaal spektakel voor VanVelzen. Op 23 oktober verschijnt de single 'Broken Tonight'. Deze samenwerking van 's werelds beste DJ Armin van Buuren en VanVelzen is een absolute dance hit. Eerder speelde de twee deze dikke remix al live bij de TMF Awards en op Dance Valley.