Eerste #1 hit voor Thomas Berge!

09-10-2009 @ 15:41

De twee meest recente singles “Zonder jou” en “Ieder moment” van Thomas Berge haalden moeiteloos de top-10. Maar zijn nieuwste hitsingle “Kon ik maar even bij je zijn” is zelfs zó goed ontvangen door het grote publiek, dat deze prachtig gezongen ballade in mum van tijd nu deze week doorstijgt naar #1! Het is de eerste nummer-1-hit van Thomas.
In 1991 was dit nummer “Kon ik maar even bij je zijn” voor Gordon de doorbraak in Nederland en werd toen ook een #1 in Nederland.

Begin november komt Thomas met een nieuw solo-album uit, een mix van gevoelige ballads en lekkere uptempo-nummers; met natuurlijk zijn #1 hitsingle “Kon ik maar even bij je zijn”. Thomas maakte dit grensverleggende album in nauwe samenwerking met zijn nieuwe productieteam, o.l.v. Johnny Sap en producer Justin Pieplenbosch.
Met verschillende publieksonderscheidingen, zoals een Zilveren Harp in 2005, een eigen real-life soap en een succesvol verlopen concertreeks neemt Thomas Berge hiermee definitief zijn plaats in bij de top van de Nederlandse muziek- en showbizzwereld!
www.thomasberge.nl