Winnaar 'The Clash of the Cover Bands Award' schittert opnieuw

14-10-2009 @ 22:55

CD- en Videoclippresentatie PitchLight uit Grevenbicht in Stadsschouwburg Sittard-Geleen

Op zaterdag 21 november a.s. worden in Stadsschouwburg in Sittard-Geleen de CD en videoclip gepresenteerd van de winnaar van de ‘The Clash of the Cover Bands Public’s Favourite Award 2008/2009PitchLight uit Grevenbicht. Het belooft tijdens deze presentatie een groot spektakel te worden waarin niet alleen de CD met videoclip wordt gereleased, maar ook de nieuwe show van deze superband, waarmee ze het komend jaar door Nederland en België zal touren.
De single met videoclip is de hoofdprijs die hoort bij het winnen van de grootste bandcompetitie van Nederland ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso’ en wordt landelijk geplugged en gedistribueerd met als inzet zoveel mogelijk airplay en een notering in de Nederlandse Hitlijsten te genereren.

Onder begeleiding van producer John Van den Borne is PitchLight twee maanden geleden een creatief proces ingegaan met als resultaat een spetterende mash-up-produktie, getiteld Mash Up The Pieces, waarin verschillende covers zijn verwerkt tot één vloeiend geheel. Thema’s van o.a. Lenny Kravitz, Fleetwood Mac en Led Zeppelin maken Mash Up The Pieces tot een zeer eigentijdse en verrassende single. Met de zeer dynamische en swingende interpretatie van Fire van Mother’s Finest als ‘B-kant’ bewijst PitchLight tot de absolute top van Nederland te horen.

Vanaf maandag 9 november a.s. zal Mash Up The Pieces in de winkels liggen en de officiële release vindt plaats op zaterdag 21 november a.s. in Stadsschouwburg Sittard-Geleen, waar ook de videoclip zal worden gepresenteerd. Tijdens deze CD- en videoclippresentatie speelt PitchLight een concert van ruim anderhalf uur met support act Tell Your Momma die de avond zal openen.

Stadsschouwburg Sittard-Geleen opent op zaterdag 21 november haar deuren om 20.00 uur en het programma start om 21.00 uur in de Rabobank-zaal. De entree bedraagt aan de kassa € 12,50, maar... in de voorverkoop worden de entreekaarten in combinatie met de single Mash Up The Pieces aangeboden voor € 10,- via www.theclashofthecoverbands.com .

Ook geldt deze aanbieding vanaf maandag 9 november bij de volgende voorverkoopadressen:

- Music Store, Steenweg 18 in Roermond
- Music Store, Raadhuisplein 19 in Stein
- Music Store, Walramplein 22 in Valkenburg.

ELMIC Produkties, de organisatie achter ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso’, is er wederom in geslaagd om één van haar doelstellingen te bereiken: laten horen dat de beste muzikanten (ook) in coverbands spelen!