Sjon&Sjeffrie helpen carnavalsverenigingen door kredietcrisis heen!

12-11-2009 @ 19:17

Sjon&Sjeffrie, die afgelopen zomer een hit scoorde met de single 'Lange hete zomer', gaan dit weekend carnavalsverenigingen helpen in deze moeilijke financiële tijden. Het startsein voor het nieuwe carnavalsseizoen op de elfde van de elfde is weer gegeven en daarom treedt het bekende feestduo zaterdag, op maar liefst elf verschillende locaties in het Zuiden, op voor de stuntprijs van €11.

De carnavalsverenigingen reageerden allemaal superenthousiast op het initiatief van Sjon&Sjeffrie, want bijna alle locaties zijn al ingevuld. “We geven onze show onder andere in Breda, Tilburg, Eindhoven en Raamsdonksveer, maar er zijn nog een paar gaatjes”, leggen de heren uit. “Als er nog carnavalsverenigingen zijn die ons graag zaterdag willen hebben voor 11 euro, dan kunnen ze contact opnemen met ons via info@buro101.nl. We hebben er heel veel zin in! Laat dit een knallende aftrap zijn voor een geweldig carnavalsseizoen!

Het tweetal werkt ook aan een speciale carnavalsingle. “We zijn met een heel leuk nummer bezig, een bewerking van een enorme hit uit het verleden die iedereen meteen kan meezingen. Maar we houden nog even geheim om welk nummer het gaat want de concurrentie ligt natuurlijk op de loer”, roepen Sjon&Sjef lachend. “We weten zeker dat Nederland helemaal los gaat op deze track.”

Sjon (Johnny Ruisch) en Sjeffie (Jeffrey Erens) hebben het drukker dan ooit. Niet alleen verscheen deze zomer hun eerste hitsingle, maar ook hun debuutalbum 'Daar word je vrolijk van'. Vanaf 15 november zijn de heren te zien met een interactieve Sinterklaasshow in het Dolfinarium, die wordt ondersteund met de tweede single ' De verdwenen pakjes', een duet met niemand minder dan Coole Piet Diego.

Deel dit artikel op: