Deze week staat Kink FM in het teken van de jaren '90

16-11-2009 @ 15:05

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november staat Kink FM geheel in het teken van de jaren '90. Het decennium waarin alternatief hip werd door de Seattle Sound van bands als Pearl Jam, Nirvana, Alice in Chains en Soundgarden. Denk bijvoorbeeld ook aan de val van de muur, de opkomst van internet en de lancering van Kink FM. De themaweek wordt mede mogelijk gemaakt door New Super Mario Bros. Wii van Nintendo.

Iedere ochtend schenkt Jan Douwe Kroeske aandacht aan de beste albums van de jaren '90, bijvoorbeeld van Radiohead, Nirvana en Pearl Jam.

In de programma's Metha de Vos, Jouw Favoriete 3, Martijn Biemans en Avondland staat telkens een bepaald onderwerp centraal. Interviews zijn er met BN'ers over extreme-outdoor, grunge, comedy, kinderTV en nog veel meer!

In New Music hoor je een interview met Skunk Anansie, die onlangs nog twee avonden in een uitverkoche Paradiso optraden.

Op vrijdag, tussen 12:00 en 19:00, worden de 99 beste songs van de jaren '90 uitgezonden. Vervolgens wordt direct naar Crossing Border geschakeld voor de live-uitzending.

http://www.kinkfm.com/nieuws